Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Наші спартакіадівці - сильні, спритні та швидкі_0

Наші спартакіадівці - сильні, спритні та швидкі

26 травня 2017

Завершальний перед фіналом етап зональних змагань 12-ї Спартакіади ПАТ „Вінницяобленерго”  відбувся в Оратові. Усі його моменти  проходили на базі місцевого спортивного комплексу, а також у спортзалах загальноосвітніх  шкіл смт Оратів і села Новоживотів. Вразила яскравістю та позитивним настроєм урочиста частина змагань: вишукування усіх 10-ьох команд-учасниць, підняття Національного стяга та прапора нашого підприємства, гарні привітання  від керівництва та жителів Оратівського району, вручення запашних короваїв. За гарний прийом спортсменів-енергетиків  велика подяка голові Оратівської районної ради  Галині Лошак, заступнику голови Оратівської райдержадміністрації Василю Палюрі, голові Оратівської селищної ради Ігорю Барському та всім, хто долучилися до організації та проведення цих змагань. Як і на попередніх етапах, старт їм в Оратові  задали слова-напуття директора з персоналу ПАТ «Вінницяобленерго»  Віталія Хребтія.

- Енергетики – не лише професіонали у своїй справі, вони  ще й першокласні   у спорті. Це 12 рік поспіль  доводять наші Спартакіади . Тож залишайтеся такими, колеги! Наполегливості вам, наснаги та нових перемог!- сказав Віталій Хребтій.

А далі були змагання. Наші спартакіадівці виклалися на них, як кажуть, «на повну». Яскраво продемонстрували всю свою спортивну силу, спритність, вміння миттєво реагувати на атаки суперника, вдало відбивати хвилі нападів, логічно вибудовувати ходи.  Загалом свято загартування міцного здоров’я, сили  волі й фізичного духу, відточення  атлетичної краси  вдалося! Щодо переможців, то ними стали: 1-е  місце - Управління, 2-е -  Козятинські ЕМ, 3-є - Літинські ЕМ.           .

Вітаємо!  Спартакіада ПАТ «Вінницяобленерго» - це  круто!  Її фінал вже  незабаром, а саме 2 червня  у Хмільнику. Тож готуймося до нього з новими силами, шановні енергетики!

Поділитись: