Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Найсумлінніші споживачі отримали винагороди від обленерго_0

Найсумлінніші споживачі отримали винагороди від обленерго

13 жовтня 2020
Днями заступник директора комерційного Вадим Яненко та начальник відділу формування корисного відпуску Володимир Котик відвідали Іллінецький та Калинівський райони аби вручити призи учасникам конкурсу «Найсумлінніший споживач-2020». Сучасні смартфони отримали житель Оратова Олександр Кириленко та житель с. Павлівка Калинівського району Антон Наборський. За результатами останнього розіграшу призів, який відбувся шляхом рандомного вибору, саме ці побутові споживачі стали володарями гаджетів. Вручення призів відбулося на території місцевих районних електромереж за участі їх керівників.
Нагадаємо, конкурс АТ «Вінницяобленерго» «Найсумлінніший споживач-2020» вже позаду. Він тривав впродовж трьох місяців (з 29 червня до 25 вересня 2020р.) з розіграшами призів та врученнями винагород.
Майже сто тисяч побутових споживачів взяли в ньому участь. Зокрема передавали покази лічильника у чітко визначені дні, а саме за два календарних дня до кінця розрахункового місяця і до кінця третього календарного дня наступного розрахункового місяця. Важливо, що цю функцію, згідно головної умови конкурсу, вони виконували за допомогою телефонних сервісів VIBER і TELEGRAM. Під час конкурсу розіграно 6 смартфонів, 30 поповнень мобільного рахунку та суперприз-планшет.
Поділитись: