Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Негода наробила шкоди і додала роботи енергетикам_0

Негода наробила шкоди і додала роботи енергетикам

15 червня 2018

Внаслідок несприятливих погодних умов, а саме шквального вітру, сильної зливи та грози,  у Вінницькій області  знеструмлено 32 лінії електропередач 10кВ, з них - 8 частково, вимкнено 445 трансформаторних підстанцій. Серйозних пошкоджень  зазнали 4 лінії 110 кВ і 2 ліній 330кВ (Вінниця - Немирів, Вінниця -Тульчин). Без електропостачання залишились 72 населених пункти, з них - 3 частково. Найбільшої шкоди  стихія наробила у Гайсинському, Калинівському, Козятинському, Немирівському, Тиврівському районах та Замостянському районі міста Вінниця.

Щодо усунення  пошкоджень  на лініях електропередач, які супроводжено зі значними випадками  обривів електропроводу внаслідок падіння дерев,  задіяні усі оперативно-виїзні бригади та техніка ПАТ «Вінницяобленерго» . Створено також  додаткові ремонтні бригади.  Відновлення подачі електроенергії  тривають відучора і до теперішнього часу.

З огляду на складні погодні умови, які за прогнозами синоптиків очікуються на території області й впродовж доби 15 червня, просимо всіх мешканців краю бути особливо уважними !  Вкотре застерігаємо, в разі виявлення обривів електропроводів - негайно повідомляйте фахівців і телефонуйте до Кол-центру -  0 (800) 217-217 (0432), 65-95-95, або черговому диспетчеру електромереж району, на території якого стався обрив. Не торкайтеся і не намагайтеся прибирати електропровід самотужки! Взагалі не підходьте до нього на відстань до 8 метрів! Будьте обережними!!!

Поділитись: