Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 НОВИНИ СО. Могилів-Подільські ЕМ._0

НОВИНИ СО. Могилів-Подільські ЕМ.

29 жовтня 2021
Зі збільшенням кількості та потужності електричних приладів у побуті, збільшується і навантаження на електричні мережі, котрі проектувались та будувались ще у минулому сторіччі. Через те, що мережі не були розраховані на існуюче навантаження, знижується якість напруги, зокрема, її рівень у бік зменшення. Відповідно, з’являються скарги населення щодо цього. Наприклад, чимало їх надходило до енергетиків від жителів вулиці Острівська, що у місті Могилів-Подільський.
- Тому науково-технічною радою АТ «Вінницяобленерго» було прийнято рішення щодо встановлення розвантажувальної трансформаторної підстанції 10/0,4 кВ потужністю 160 кВа. Тож 27 та 28 жовтня поточного року проведено роботи зі встановлення підстанції. Роботу виконали сумісно дві бригади структурної одиниці «Могилів-Подільські ЕМ», а саме дільниці ТП та дільниці з експлуатації електромереж № 4 під керівництвом майстрів Андріана Іваніки та Петра Гримчака. Після монтажу та введення в експлуатацію підстанції напруга буде відповідати нормативним вимогам, - повідомили про таку новину директор Могилів-Подільських ЕМ Максим Уваров та головний інженер цієї структурної одиниці Сергій Малярчук.
На світлинах - моменти робочого процесу зі встановлення підстанції.
Поділитись: