Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Охоронні зони електромереж не для складування!_0

Охоронні зони електромереж не для складування!

25 червня 2021
Під час розслідування трагічного випадку, який спричинив знеструмлення низки підстанцій Вінниці, про що розповідалося у попередньому дописі, енергетики знайшли купу, в переносному та прямому значенні цього слова, потенційних загроз. Вони в подальшому можуть спричинити ще не одну подібну аварію з невідомо якими наслідками.
Так, за словами технічного директора АТ «Вінницяобленерго» Віктора Степанеця, під час огляду місця аварії виявлено значне складування щебеню.
- Його «гори» знаходяться уздовж та впоперек охоронної зони повітряних ліній електропередач. Тому генеральним директором АТ «Вінницяобленерго» Андрієм Поліщуком було прийнято рішення дану лінію ПЛ -10 кВ, що в районі місця аварії, під щебенем, тимчасово знеструмити з метою попередження аналогічних небезпечних ситуацій, - повідомив Віктор Степанець.
Шановні вінничани, пам’ятайте, в охоронних зонах електромереж ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ виконувати будь-які дії, що можуть порушити нормальну роботу електромереж, спричинити їх пошкодження або нещасні випадки.
Поділитись: