Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Підведено підсумки за 8 місяців роботи та обговорено нагальні питання._0

Підведено підсумки за 8 місяців роботи та обговорено нагальні питання.

18 вересня 2020
В програмі ZOOM відбулось розширене засідання дирекції АТ «Вінницяобленерго». Його провів генеральний директор Андрій Поліщук за участі керівництва управління та 12-ти районних структурних одиниць Товариства. Спільно розглянули низку питань. Головним серед них було - підведення підсумків роботи підрозділів технічної, комерційної, фінансової діяльності, захисту активів Товариства за 8 місяців поточного року та обговорення нагальних питань.
Зокрема після звіту директора технічного Віктора Степанця, Андрій Поліщук та учасники засідання обговорили виконання заходів програми ремонтів, стандартних приєднань, організаційно-технічних заходів по зниженню технічних втрат електроенергії (ТВЕ). Також детально проаналізували питання аварійності та технічної зношеності електромереж 0,4-110 кВ, роботу Кол-центру з виконання заявок споживачів, покращення обслуговування споживачів електроенергії.
У ході обговорення звіту директора комерційного Олексія Тарараки акценти ставилися на аналізі витрат для компенсації технологічних втрат електроенергії, стані розрахунків за розподілену електроенергію, роботи повірки лічильників у побутових і непобутових споживачів. Особливу увагу приділили питанням впровадження оновленого особистого кабінету та популяризації електронних сервісів VIBER,TELEGRAM для отримання показів приладів обліку електроенергії від побутових споживачів.
З усіх розглянутих впродовж розширеного засідання дирекції питань прийнято відповідні рішення щодо покращення роботи згаданих вище підрозділів Товариства та забезпечення їх діяльності до кінця 2020 року.
Поділитись: