Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Подяка колегам за милосердя_0

Подяка колегам за милосердя

07 квітня 2016

Контролер енергонагляду  СО «Хмільницькі ЕМ» Олена Затуливітер висловила  щиру подяку всім небайдужим колегам Товариства, які виявили милосердя та  перерахували кошти для лікування 12-річної доньки Насті.  Про це йдеться у листі, який вона передала через директора структурної одиниці Олександра Плотицю.

- Шановні колеги! Від свого імені та імені своєї доньки Насті щиро дякую всім, хто відгукнувся і не залишив нас наодинці з бідою, що звалилася на нашу родину. Завдяки вашій небайдужості вдалося зібрати немалі кошти на дороговартісне лікування, що дозволило стабілізувати стан моєї доні. На даний час вона знаходиться вдома, приймає курс хіміотерапії, але тричі на тиждень обстежується у місцевій та обласній лікарнях. Настя з нетерпінням чекає можливості повернутися до нормального ритму життя: відвідувати школу, басейн, улюблені гуртки. У травні цього року нас чекає консультація лікарів київської клініки “Охматдит” на можливість пересадки кісткового мозку. Надіюсь, що з вашою та Божою допомогою ми справимося з усіма негараздами. Ще раз велика подяка всім. Божого вам благословіння, достатку, миру в родинах та міцного здоров'я, - написала Олена Затуливітер.

У наш такий складний та стрімкий час, буває, що люди, на жаль, часто-густо не помічають ближнього, проходять повз стороннє нещастя. Але  у світі, який для всіх єдиний, як небо, і сонце, і Бог - немає нікого і нічого стороннього. Інколи просте добре слово, розуміння, дружня порада чи невеличка матеріальна підтримка може повернути віру у життя та силу одужати. Це і є милосердя, як найвірніший знак справжньої величі людини.

Бажаємо  Олені - материнської сили, а Насті - швидкого одужання!

Поділитись: