Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Постанова НКРЕКП від 18.10.2016 № 1841 «Про затвердження Порядку забезпечення стандартів якості надання послуг з електропостачання»_0

Постанова НКРЕКП від 18.10.2016 № 1841 «Про затвердження Порядку забезпечення стандартів якості надання послуг з електропостачання»

16 січня 2017
Постанова НКРЕКП від 18.10.2016 № 1841 «Про затвердження Порядку забезпечення стандартів якості надання послуг з електропостачання»
З 12 січня 2017 року набула чинності постанова НКРЕ КП «Про затвердження Порядку забезпечення стандартів надання послуг з електропостачання». Цей документ визначає перелік загальних та гарантованих стандартів якості надання послуг з електропостачання і регулює відносини, пов’язані із постачанням електричної енергії. і, захистом прав споживачів та наданням енергопостачальником або електророзподільним підприємством компенсації за недотримання гарантованих стандартів якості надання послуг з електропостачання юридичним та побутовим споживачам або замовникам (у разі недотримання гарантованих стандартів якості під час приєднання до електричних мереж).
У разі недотримання гарантованих стандартів якості надання послуг з електропостачання, енергопостачальник сплачує споживачу (замовнику – у випадку недотримання гарантованих стандартів якості під час приєднання до електричних мереж) компенсацію у розмірах, що зазначені нижче. 
Компенсація враховується як авансова плата за спожиту електричну енергію на наступний розрахунковий період, а в разі недотримання гарантованих стандартів під час приєднання до електричних мереж – в перший розрахунковий період після укладення договору про постачання або користування електричною енергією. 
Інформація про надання компенсації зазначатиметься в рахунку на оплату електроенергії або в Особистому кабінеті на сайтi ПАТ «Вiнницяобленерго».
Поділитись: