Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Працівники Немирівських ЕМ відвідали турнір з боксу_0

Працівники Немирівських ЕМ відвідали турнір з боксу

17 жовтня 2016

Минулими вихідними у Немирові пройшов боксерський турнір для дітей 2001- 2004 років народження  на приз братів Романа та Тараса Головащенків. Відбувся він завдяки меценатам, серед яких і генеральний директор ПАТ “Вінницяобленерго” Андрій Поліщук. А  працівники СО “Немирівські ЕМ” на чолі з директором Олегом Тисячуком виявилися  активними вболівальниками цього спортивного дійства.

- Колектив з неабияким інтересом відвідав  даний турнір, адже один із його учасників - це  син нашого диспетчера Петра Остапенка,  Юра Остапенко. Хлопчику лише 14 років, а він вже справжній майстер з боксу. І цього разу не розчарував нас, вболівальників, став одним із переможців  турніру, - розповів головний інженер Немирівських ЕМ Анатолій Чуткий.

За словами головного організатора змагань, нашого земляка, боксера-важковаговика, володаря титулу чемпіона Європи за версією IBF Романа Головащенка, участь в змаганнях взяли 85 хлопчаків з різних районів області у віці  від 8 до 15 років. 

- Я дуже задоволений, що вдалося вже ось вдруге організувати та провести даний  захід і не без допомоги меценатів та спонсорів. Добре, що є така підтримка дітям у їхньому спортивному розвитку. Добре, що є і тренери, такі як Артем Айвазіді та Володимир Стажинець, котрі безпосередньо займаються з дітьми.  Турнір видався доволі цікавим. Юні боксери виклалися, як то кажуть, “на всі сто” та яскраво продемонстрували свою майстерність. Визначилось два головних переможця турніру. Перший - це Юрій Остапенко. Він отримав приз “За кращу техніку та тактику боксу”, другий - Володя Кушніренко нагороджений призом “За волю до перемоги”. Наступного року плануємо провести третій турнір на приз братів Головащенків,  вже для більш старшої вікової категорії (16-18 років) юних боксерів Вінниччини, - більш детально інформував  про спортивну подію Роман Головащенко.  

Щодо одного з переможців, Юрія Остапенка, то вдалося дізнатися від його батька, диспетчера Немирівських ЕМ Петра Остапенка, що хлопчик захоплюється боксом змалечку.

- З 8-ми років Юра почав відвідувати нашу місцеву секцію з боксу. Це його дуже захопило, а я, як батько,  тільки радів з того, адже спорт - це добре! Це, насамперед, здоров'я та загартування сили духу. У Юри вже чимало перемог. Найвагоміша - це торішня, коли він виграв у своїй віковій та ваговій категорії Чемпіонат України, виборовши перемогу у львівянина. До речі, боксом свого часу в нашій родині займався і мій старший син Олег. Нині  він студент четвертого курсу факультету фізичного виховання та спорту Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова. Сподіваюся, що займатиметься боксом, чи може яким іншим видом спорту, і мій молодший синок, семирічний Максимко. Мені ж не доводилося у житті боксувати, тому залишуся  найбільшим вболівальником своїх синів, - поділився особистим Петро Остапенко.

Вітаємо нашого колегу з перемогою його сина і бажаємо усім працівникам Товариства підтримувати здоровий спосіб життя та виховувати власних дітей на найкращих прикладах спортивних і життєвих перемог.

Поділитись: