Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Працівники виробничо-технічної служби відвідали спецвиставку_0

Працівники виробничо-технічної служби відвідали спецвиставку

18 березня 2016

Протягом трьох днів  в експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати діяла IX міжрегіональна спеціалізована виставка «Енергоспоживання. Енергозбереження – 2016». Її відвідали працівники виробничо-технічної  служби ПАТ “Вінницяобленерго”.  За словами провідного інженера підрозділу технічної діяльності Ігоря Кльонова, виставка дуже корисна як для потенційних споживачів електроенергії, так і для фахівців енергетичної галузі.

- Я особисто вперше на такій виставці. Відвідувачів доволі багато. Бачу, що людям це необхідно. Мені особисто вона цікава в плані загального ознайомлення із новітніми вітчизняними тенденціями та технологіями енергозбереження. Щоправда, я не впевнений, що тут є найпередовіші світові технології.  Але ті, що пробилися, так би мовити, на наш ринок, заслуговують уваги. Чимало цікавих побутових ідей, - прокоментував свій відгук від побаченого на виставці Ігор Кльонов.

З неприхованим інтересом розглянули експозиції виставки  також  заступник начальника ВТС Руслан Булавін, інженери ВТС  Павло Трохимчук, Катерина Драко та Лариса Чумакова. Зокрема увагу Катерини Драко привернуло  майбутнє в енергозбереженні.

- Планується, що у 2020 року 11 відсотків електроенергії отримуватимуть від альтернативних джерел. Невичерпним і екологічно чистим, відомо, є сонце.  Як саме будемо ефективно використовувати сонячну енергію? Ось, власне, це мене і цікавило на виставці. Біля спеціального павільйону поспілкувалася з менеджером, ознайомилася із зразками сонячних мережевих станцій, сонячних колекторів тощо. А ще побачила багато цікавих декоративних енергозберігаючих речей, які естетично радують око, - розказала Катерина.

Загалом для працівників  ВТС такі заходи -  не новина, а швидше вже добра традиція. Кажуть, вона  розвиває їх як професійно, так і  інтелектуально.

Поділитись: