Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Працюємо задля безперебійного електропостачання _0

Працюємо задля безперебійного електропостачання

03 січня 2017

У ці святкові новорічно-різдвяні дні енергетики працюють у штатному режимі, забезпечуючи своїх споживачів безперебійним енергопостачанням та приділяючи підвищену увагу стабільній роботі обладнання. Про це повідомив начальник центральної диспетчерської служби ПАТ «Вінницяобленерго» Василь Поліщук.

За його словами, керівництво компанії та її спеціалісти завчасно подбали про комфортне обслуговування споживачів.

- Аби попередити небажане знеструмлення споживачів, неодноразово перевірявся технічний стан обладнання і протиаварійної автоматики, наявність аварійного запасу матеріалів. Також маємо чітко розроблену схему оповіщення та виклику оперативно-ремонтного персоналу з бригадними автомобілями, спецтехнікою у разі виникнення технологічних порушень. Крім того, налагоджено взаємодію з підрозділами державної служби з надзвичайних ситуацій, з адміністраціями районів, гідрометеорологічними службами, - інформував Василь Поліщук.

Не забули енергетики і про додаткові заходи щодо посилення пожежної безпеки та охорони енергетичних об'єктів. У всіх структурних одиницях Товариства цілодобово чергують аварійно-відновлювальні бригади електромонтерів та відповідальні особи з числа керівників і технічних фахівців.

Поділитись: