Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Прес-конференція для журналістів_0

Прес-конференція для журналістів

17 грудня 2018

На виконання вимог Закону України “Про ринок електричної енергії” з 1 січня 2019 року послуги з розподілу та постачання електроенергії споживачам Вінниччини надаватимуться двома різними компаніями. Це ПАТ «Вінницяобленерго», як оператор системи розподілу та новостворена ТОВ «ЕНЕРА Вінниця», як електропостачальник універсальних послуг.
Вже з 1 січня 2019 року ПАТ «Вінницяобленерго» припинить господарську діяльність з постачання електричної енергії за регульованим тарифом. З цієї дати функції постачальника універсальних послуг побутовим та малим непобутовим споживачам на території області буде здійснювати виділене зі складу ПАТ «Вінницяобленерго» електропостачальне піприємство ТОВ «ЕНЕРА Вінниця».
Обидві компанії зосередять увагу на завданнях, що направлені на підвищення якості надання послуг споживачам. Про це та інше сьогодні йшлося під час прес-конференції для представників ЗМІ.
Із журналістами спілкувалися генеральний директор ПАТ «Вінницяобленерго» Андрій Поліщук, директор новоствореної структури ТОВ «Енера Вінниця» Ганна Пістружак та заступник директора комерційного ПАТ «Вінницяобленерго» Ірина Агеєва.

Поділитись: