Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Про конкурс «Сучасний споживач - 2021»._0

Про конкурс «Сучасний споживач - 2021».

18 лютого 2021
АТ «Вінницяобленерго» оголошує новий конкурс для побутових споживачів «Сучасний споживач - 2021». Він аналогічний минулорічному, «Найсумлінніший  споживач-2020», лише різниться в незначних моментах.
Так само, як і торік, конкурс триватиме впродовж трьох місяців (з 1 березня і до 31 травня) зі щомісячним підведенням підсумків до 15 числа наступного місяця, визначенням методом жеребкування (в рандомному режимі ) переможців,а також врученням їм винагород. Серед кандидатів на перемогу щомісяця розігруватиметься 2 цінних приза – смартфони. Один з них присуджуватиметься учаснику, який вперше передав покази через сервіси VIBER або TELEGRAM . Другий – учаснику, який скористався даними сервісами протягом трьох поспіль місяців до місяця, коли проводився відбір кандидатів. У фіналі конкурсу серед всіх учасників, які були визнані протягом терміну дії конкурсу, окрім власників смартфонів, розігруватиметься суперприз – планшет.   

 

Тож, шановні побутові споживачі АТ «Вінницяобленерго», долучайтеся! Учасником або учасницею нашого конкурсу може стати кожен з Вас, якщо: 
- маєте укладений з обленерго Договір споживача про надання послуг з розподілу (передачі) електричної енергії або акцептовану Заяву приєднання;
- передаєте покази свого електролічильника та їх фото через месенджери VIBERабо TELEGRAM у чітко встановлений період (за два дні до кінця розрахункового місяця по третій день наступного за розрахунковим місяця);
- не маєте за особовим рахунком фактів порушень вимог Правил роздрібного ринку електричної енергії, в т.ч. розкрадань електроенергії.
На усіх етапах розіграшу призів проводитиметься онлайн - трансляція, як підтвердження достовірності та прозорості проведення конкурсу.
Нагородження переможців із врученням їм винагород і подяк «Сучасний споживач - 2021» проводитимуть керівники компанії.
Додамо, що працівники АТ «Вінницяобленерго» та члени їх сімей не допускатимуться до участі у конкурсі!
За цим посиланням Ви завжди легко зможете знайти QR-коди VIBER або TELEGRAM.
Поділитись: