Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Про медсестер Товариства _0

Про медсестер Товариства

12 травня 2020

У всесвітній день медичної сестри хочеться розповісти про медичних сестер нашого Товариства. На фото - Іванка Барвінок, яка працює в управлінні АТ "Вінницяобленерго". Є ще Валентина Мандро, котра, як і Іванка Барвінок, працює у кімнаті здоров'я, тільки вже на базі Високовольтних мереж. Кімнати здоров’я діють на нашому підприємстві згідно рішення керівництва з метою покращення медико-профілактичної роботи та забезпечення заходів щодо охорони здоров'я працівників.

Тож енергетики завжди можуть звернутися до медичних сестер Товариства, якщо раптом відчують погіршення самопочуття. Можна сказати, наші медсестри - вартові здоров’я, бо уважно слідкують за його станом впродовж робочого часу. Особливо нині, в умовах карантинних заходів, пов’язаних з пандемією СOVID-19. Медсестри, а також  лікарі Людмила Шкарівська та Людмила Орлик, від 7-ої години ранку  вже на медичному посту. Зустрічають  кожного працівника при вході на роботу. Вимірюють тепературу тіла, проводять дизенфекцію рук і загалом спостерігають за станом здоров'я персоналу, аби не пропустити небезпечну інфекцію. Крім того, медперсонал щодня проводить  передрейсове опосвідчення водіїв нашого підприємства. Це значний обсяг роботи та велика відповідальність. Якщо ж раптом  хтось  занедужає – одразу може звернутится до кімнати здоров’я. Тут завжди  уважно обстежать, нададуть медичну допомогу і  рекомендації у лікуванні, якщо воно надалі потрібно, і просто заспокоять.

Добре, що на підприємстві є медичні працівники. Щиро дякуємо їм за професійне виконання своїх виробничих обов’язків, за турботливе ставлення та увагу до здоров’я енергетиків. Від усього колективу Товариства щиро вітаємо їх з медсестринським святом і бажаємо всього найкращого..  

 

92257416_362090424708636_74086059847188480_n.jpg
Поділитись: