Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Про нараду технічних директорів у Чернігові_0

Про нараду технічних директорів у Чернігові

21 серпня 2020

Вінницькі енергетики, а саме директор технічний АТ "Вінницяобленерго" Віктор Степанець та начальник оперативно-диспетчерської служби Василь Поліщук, з робочою поїздкою побували в Чернігові. Там взяли участь у нараді технічних директорів та їх заступників, яку організували чернігівські колеги на базі свого Товариства - АТ «Чернігівобленерго».
Спільно з іншими учасниками зібрання, а це представники АТ «Сумиобленерго», ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання», ПрАТ «ПЕЕМ «Центральна енергетична компанія»», ТОВ «ЕНЕРДЖІ КОНСАЛТИНГ», ТОВ «Чернігівобленерго», обговорили питання проведеної реорганізації Товариств, напрацьованого досвіду роботи технічного напрямку діяльності компаній, перспектив на майбутнє. Також учасники наради ознайомилися з існуючими умовами роботи місцевих підрозділів на прикладі Ніжинських районних електромереж.

- Ми вдячні нашим чернігівським колегам за якісно підготовлену і проведену зустріч. Це була чудова можливість поспілкуватися з фахівцями технічного напрямку діяльності енергетичних компаній з інших регіонів, обговорити нагальні питання нашої галузі в умовах її реформування, отримати максимум корисної інформації, поділитися напрацюваннями та обмінятися думками. Подібні робочі наради тільки на користь розвитку нашої спільної справи – електроенергетики, - прокоментував участь у нараді Віктор Степанець.

Поділитись: