Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Про підсумки конкурсу на кращу пропозицію по зниженню ТВЕ._0

Про підсумки конкурсу на кращу пропозицію по зниженню ТВЕ.

02 вересня 2021
Генеральний директор АТ «Вінницяобленерго» Андрій Поліщук спільно з керівниками виробничих підрозділів Товариства під час засідання дирекції розглянули результати конкурсу на кращу пропозицію по зниженню ТВЕ (технічних втрат електроенергії) серед структурних одиниць Товариства. Після ознайомлення з кожною із наданих пропозицій від восьми учасників конкурсу (8-ми структурних одиниць, СО), а також оцінки їх економічної ефективності й можливості впровадження у виробничу діяльність, визначили, що найбільш ефективними і раціональними пропозиціями з продуктивною перспективою на майбутнє виявилися інноваційні ідеї Вінницьких Східних ЕМ, Вінницьких Міських ЕМ ті Вінницьких Центральних ЕМ. Тож згідно рішення дирекції їм призначено призи, як переможцям даного конкурсу. За 1 місце Вінницькі Східні ЕМ (директор Ігор Павлов) отримають автомобіль для виробничих потреб. За друге місце усі працівники Вінницьких Міських ЕМ (директор Олександр Плотиця) - премії. За третє місце Вінницькі Центральні ЕМ (директор Микола Колубай)- оргтехніку для виробничих потреб. Вручення призових відзнак вже відбулося під час розширеного засідання дирекції Товариства. Про це буде далі - у наступній публікації.
Додамо, конкурс оголошувався з метою посилення роботи по зниженню ТВЕ, доведення даного показника в перспективі до планового значення та задля енергоефективності електричних мереж. При розробці плану заходів враховувалися критерії технічної та комерційної складової зниження ТВЕ та прогнозовані обсяги фінансування згідно Інвестпрограми Товариства.
Поділитись: