Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Про плановані роботи в електромережах ОТГ інформуємо заздалегідь._0

Про плановані роботи в електромережах ОТГ інформуємо заздалегідь.

18 листопада 2021
У Вінницькій області діє 63 об’єднані територіальні громади (ОТГ). Це 1 507 населених пунктів. І якщо на їх територіях заплановано роботи в електромережах із тимчасовими перервами електропостачання, то АТ «Вінницяобленерго» заздалегідь про це інформує. Зокрема на офіційні електронні адреси ОТГ надсилається повідомлення, в якому вказано назви населених пунктів, вулиць та об’єктів, які будуть відключені, а також причини перерви, дата, час її початку (з точністю до години), тривалість. Такий вид інформування органів місцевого самоврядування розроблено Товариством енергетиків на вимогу Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).
Крім того, інформування споживачів електроенергії в громадах області про заплановані тимчасові перерви в електропостачанні здійснюється за допомогою офіційного вебсайту, чат-ботів у Viber і Telegram, особистого кабінету, мобільного додатоку «E-Svitlo», SMS-повідомлень і голосового меню кол-центру.
Поділитись: