Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Про позачергові загальні збори акціонерів АТ «Вінницяобленерго». _0

Про позачергові загальні збори акціонерів АТ «Вінницяобленерго».

11 червня 2020

10 червня 2020 року відбулися позачергові  загальні збори акціонерів АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО». В їх проведенні взяли участь акціонери (представники акціонерів), які сукупно є власниками 98,3805 % голосуючих акцій Товариства.

На зборах прийнято рішення про виділ з АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» нового акціонерного товариства, затверджено порядок і умови виділу. Також було прийнято рішення про створення нового акціонерного товариства, де встановлено попередню назву та місце його знаходження: АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРСТВО «ВІННИЦЯГІДРОЕНЕРГО» та «Україна, 21022, Вінницька область, м. Вінниця, вул. Енергетична, буд. 6», остаточну назву та місце знаходження буде визначено загальними зборами акціонерів вказаного акціонерного товариства.

Позачерговими загальними зборами прийнято рішення про припинення  роботи ДОЧІРНЬОГО ПІДПРИЄМСТВА «ГОТЕЛЬ «ЕНЕРГЕТИК» ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРГО ТОВАРИСТВА «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» (код ЄДРПОУ 34325442) шляхом його ліквідації у порядку, встановленому законодавством України.

Окрім вищенаведених питань, розглядалися й інші питання. Зокрема, за рішенням акціонерів припинено повноваження діючих (на момент проведення 10.06.2020 року позачергових загальних зборів акціонерів АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО») Голови та членів Наглядової ради та обрано новий їх склад. 

 

Поділитись: