Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Про позитивне від наших працівників._0

Про позитивне від наших працівників.

04 березня 2021
Працівники СО «Могилів-Подільські ЕМ» поділилися позитивом, чого так не вистачає нам усім у пандемічний час. Зокрема, інженер з охорони праці, а також голова цехкому цієї структурної одиниці Андрій Антіпов надіслав яскраві фотосвітлини. На них - працівники районних електромереж та члени їх родин під час поїздки вихідного дня, що організував профкомом АТ «Вінницяобленерго».
- Це було у минулі вихідні, коли наші енергетики з сім’ями відвідали Подільський зоопарк. Він вже став однією з туристичних родзинок Вінниччини. І ось нам пощастило там побувати та побачили близько 220 різноманітних тварин з усіх куточків світу. Особливо вразив «Парк динозаврів» юрського періоду, який розмістився на території зоопарку. Там представлено 17 роботизованих древніх ящерів. Усі рухаються, відкривають очі та навіть гарчать. Враження неймовірні, особливо у діток. Позитивними емоціями та драйвом доповнив нашу поїздку ще й тюбінг-парк поблизу Вінниці, де діти та дорослі встигли наприкінці зими насолодитися катанням зі сніжних схилів і пограти в сніжки. Наприкінці дня усі стомлені, але щасливі, повернулись додому. Будемо ще довго згадувати нашу подорож, яка допомогла з новими силами приступити до робочого тижня. Колектив СО «Могилів-Подільські ЕМ» дякує профкому АТ «Вінницяобленерго» за організацію свята душі, - написав у додатку до фото Андрій Антіпов.
Гарних емоцій усім, завжди і попри все! Ну, і безумовно, міцного здоров’я!
Поділитись: