Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Про вшанування ветеранів Другої світової війни._0

Про вшанування ветеранів Другої світової війни.

07 травня 2021
Напередодні 8 травня - Дня пам'яті та примирення, а також 9 травня - 76-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, енергетики не забули про її учасників та ветеранів. На жаль, їх так мало залишилось! Всього 8 учасників бойових дій та 13 ветеранів. Усіх згадали, привітали добрим словом та підтримали матеріально, надіславши грошові перекази. Шкода тільки, що через коронавірусні перешкоди відвідати не змогли, як у попередні роки, адже ветерани так потребують живого спілкування! Від того вони молодшають душею. Тож, ніколи не забуваймо про них, підтримуймо, шануймо, поки вони ще з нами! Низький уклін їм, побажання міцного здоров’я і довголіття!
Пам’ятаймо про подвиг усіх, хто приніс Перемогу та пережив лихоліття Другої світової! Світла пам’ять і вічний спокій Героям!
На фото: 95-річний і вічно молодий духом фронтовик Олександр Єгорович Гусєв. Бойовий шлях розпочав у лютому 1944 року, в учебці Північно-Кавказького військового округу. Був навідником міномету 714 стрілкового полку 395 стрілкової дивізії на Першому Українському фронті. Перемогу зустрів курсантом Одеського піхотного училища.
Поділитись: