Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Про засідання профкому Товариства_0

Про засідання профкому Товариства

20 серпня 2020

На базі Могилів-Подільських ЕМ відбулось засідання профкому АТ «Вінницяобленерго». Як повідомив голова профкому Олександр Вдовиченко,  розглянуто поточні питання щодо роботи цехових профспілкових організацій та умов літнього оздоровлення персоналу Товариства.

- Так, наприкінці серпня, на День Незалежності, на морі відпочинуть представники усіх наших районних електромереж, їх дільниць, а також управління. Колективний договір виконується повністю. Щодо матеріальної допомоги для працівників Товариства, то від початку року  її отримано на суму 332 00 грн., - розказав голова профкому. 

Учасники засідання відвідали Лядівський Усікновенський скельний чоловічий монастир поблизу с. Лядова Могилів-Подільського району. Це одна із найдавніших православних святинь України.  В молитві та покаянні ченці тут служать Господу 1007 років.  Заснував монастир родоначальник православного чернецтва у Київській Русі преподобний Антоній Печерський, який започаткував і Києво-Печерську лавру.

Поділитись: