Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Проведено рейд по районах_0

Проведено рейд по районах

19 серпня 2017

З метою покращення виробничої діяльності  на місцях, а саме в структурних одиницях ПАТ «Вінницяобленерго», директор з питань забезпечення бізнесу Товариства Сергій Даниленко  та працівники підрозділу з питань забезпечення бізнесу  побували з робочою поїздкою у Калинівському, Погребищенському та Оратівському районах. Зокрема  відвідали там місцеві електричні мережі.

- Такі рейди нашим підрозділом проводяться часто. По можливості стараємось відвідати усі районні електромережі. Цього разу накопичилась ціла низка запитань і завдань по вище названих СО. Ці питання потребували негайного розв’язання  безпосередньо на місці. Ну, скажімо, треба було  оглянути приміщення, які потребують ремонту, спецтехніку, що за технічними характеристиками вже не може ефективно використовуватися і вимагає ремонту чи абсолютної заміни. Також розглянули  деякі кадрові моменти, поспілкувалися з керівниками електромереж та працівниками. В будь-якому разі, подібні робочі рейди, вважаю, досить необхідні, оскільки  не всі питання можна вирішити в кабінетах , - розповів Сергій Даниленко.

Також директор з питань забезпечення бізнесу Товариства поділився фотосвітлинами, які свідчать про даний виробничий факт.

Поділитись: