Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Проведено семінар працівників кадрових служб_0

Проведено семінар працівників кадрових служб

03 травня 2017

У ПАТ «Вінницяобленерго» проведено дводенний семінар працівників кадрових служб структурних одиниць.  Відкрив семінар, оголосив його програму і окреслив основні завдання семінару  директор з персоналу ПАТ «Вінницяобленерго» Віталій Хребтій.

Інформативно і насичено пройшов 27 квітня перший день семінару  у актовій залі управління Товариства. Всі присутні спільно обговорили цілу низку важливих питань, отримали нові фахові і комунікативні знання.

Перед учасниками семінару виступили начальник відділу кадрів Раїса Козаченко, провідні інженери відділу кадрів Віктор Яковенко і Олена Самсонюк, детально ознайомивши присутніх з важливими питаннями та нововведеннями кадрової роботи.

Змістовно про новації трудового законодавства - 2017 розповіла присутнім заступник директора з правової роботи Тетяна Мацедонська.

Від інженера служби цивільного захисту, мобілізаційної роботи і пожежної безпеки Петра Ляховського кадровики почули про новий «Порядок ведення військового обліку».

Психолог Ольга Мородецька  провела інтерактивну лекцію з елементами тренінгу «Комунікативні компетенції як маркер особистісної та корпоративної ефективності».

Другий день семінару, традиційно, проводиться в одній зі структурних одиниць. Цього разу запросили учасників семінару Немирівські ЕМ. На місці ознайомились з досвідом роботи інспектора з кадрів Немирівських ЕМ Юлії Чуткої, оглянули об’єкти соціально-побутового призначення та виробничі приміщеннями електромереж. Про роботу з кадровою документацією розповіли інженери відділу кадрів Товариства Наталія Самборська і Сергій Козача.

 

Поділитись: