Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Призначено заступника директора технічного_0

Призначено заступника директора технічного

10 лютого 2015

Згідно наказу генерального директора ПАТ “Вінницяобленерго” Андрія Поліщука призначено нового заступника директора технічного з низьковольтних електричних мереж. Ним став Олег Худолій, досвід роботи якого  в енергетиці становить близько 30-ти років.

Під час свого представлення перед колективом управління Товариства  він повідомив,  що Вінниччину добре знає, оскільки  у 1983 році  закінчив Вінницький політехнічний інститут і з того часу працює в галузі на різних її об'єктах.

- Все своє трудове  життя я в  енергетиці, як у великій,  так і маленькій. Довгий час працював на Запорізькій атомній станції. Потім на підприємстві електричних мереж. Далі було АК “Київенерго”, філія кабельних мереж АК “Київенерго” на посадах диспетчера, начальника диспетчерської служби, заступника головного інженера з експлуатації. А ще - НЕК “Укренерго” на посадах начальника служби модернізації та реконструкції енергооб'єктів. Тож, не розлучаюся з енергетикою і сподіваюся, що мій досвід, мої знання у плідній співпраці з колективом будуть корисними і в ПАТ “Вінницяобленерго”, - сказав Олег Володимирович.

Сподівання на ефективний  результат роботи висловив  і генеральний  директор Товариства Андрій Поліщук. Зокрема, він  наголосив, що не помилився з останніми призначеннями, а саме  директора технічного   Володимира Лапи, директора фінансового Людмили Кисленко,   директора з питань забезпечення бізнесу Сергія Даниленка, які також нещодавно приступили до своїх обов'язків, і нового заступника директора технічного з низьковольтних електричних мереж Олега Худолія.

- Переконаний, що сімбіоз молодості та досвіду принесуть для нашої компанії якісно позитивний результат,- сказав Андрій Поліщук та побажав усім удачі та успіху в роботі. 

Поділитись: