Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Ремонтні бригади ще працюють над відновленням електромереж _0

Ремонтні бригади ще працюють над відновленням електромереж

25 лютого 2020
Переважну більшість аварійних ситуацій в електромережах Вінниці та області, що спричинив сильний вітер впродовж минулої доби 24 лютого та в ніч на 25 лютого, енергетиками усунуто. За інформацією центральної диспетчерської служби АТ «Вінницяобленерго» (ЦДС), на 9 годину ранку поточної доби залишалось без світла 10 населених пунктів, 8 з яких у Бершадському районі та по одному в Калинівському і Теплицькому районах. Також зафіксовано поодинокі пошкодження повітряних ліній в мережі ПЛ 0,4 кВ у Барському, Козятинському, Погребищенському районах та на території Замостянських ЕМ. За словами начальника ЦДС Василя Поліщука, над усуненням проблем, що спричинили відключення об’єктів електричних мереж на вказаних територіях, та відновленням їх роботи продовжують працювати 10 ремонтних бригад обленерго та 12 одиниць техніки.
- Ремонтні бригади працюють у штатному режимі. В першій половині поточної доби планується усунути пошкодження в електромережах та повністю відновити їх роботу, - сказав Василь Поліщук.
Поділитись: