Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Розіграно ще два смартфони. "Сучасний споживач-2021" триває._0

Розіграно ще два смартфони. "Сучасний споживач-2021" триває.

25 травня 2021
Визначено переможців другого туру конкурсу "Сучасний споживач-2021". Як і завжди обирали у рандомному режимі. Цього разу серед 17 802 його учасників. У цій кількості побутові споживачі, котрі вперше передали покази свого приладу обліку електроенергії за допомогою телефонних сервісів VIBER і TELEGRAM і ті, для яких передача показів через бот-канали стала постійною щомісячною процедурою. Тож нові смартфони отримають Сергій Маєвський – житель с. Павлівка (Калинівська дільниця Хмільницьких ЕМ) та Зоя Яковуник – жителька с. Заозерне (Тульчинська дільниця Тульчинських ЕМ).
Про це їх вже сповістив директор комерційний АТ «Вінницяобленерго» Олексій Тарарака одразу після розіграшу призів.
- Найближчим часом ми з колегами завітаємо до вас і вручимо призи. А поки приймайте вітання і дякуємо за участь у нашому конкурсі, - сказав Олексій Тарарака під час телефонної розмови з переможцями другого туру.
Конкурс «Сучасний споживач-2021» триватиме до 31 травня. Ще є час долучитися бажаючим. На останньому етапі розігруватимуться ще 2 смартфони і планшет.
Поділитись: