Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Розпочався період прийняття показів електролічильників_0

Розпочався період прийняття показів електролічильників

28 листопада 2019

Про це побутовим споживачам Вінниччини повідомляє АТ «Вінницяобленерго»  на офіційному  сайті компанії  та  сторінці у Facebook.

За повідомленням, період передачі даних стартував 28 листопада і триватиме цього разу до 4 грудня включно(окрім вихідних  30.11.,01.12.).

Енергетики  наголошують на важливості передачі показів за спожиту електроенергію саме у ці дні, аби відбулося коректне нарахування суми до сплати. Вона вказується у рахунку побутових споживачів і формується на підставі таких даних: тариф; попередні та поточні покази лічильника; заборгованість/переплата, що обліковується за особовим  рахунком станом на перше число поточного місяця; оплати, які надійшли за особовим рахунком споживача  впродовж розрахункового періоду; пільга; субсидія.

Щодо передачі показів електролічильника, то це можна робити  багатьма способами. Вони зазначені у таблиці, яку подали в АТ «Вінницяобленерго».    

 

Поділитись: