Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Семінар – практикум для юрисконсультів_0

Семінар – практикум для юрисконсультів

15 січня 2019

В управлінні Товариства відбувся семінар-практикум для юрисконсультів ПАТ «Вінницяобленерго». Безпосередньо у його роботі взяли участь працівники підрозділу з правової роботи Товариства та юрисконсульти районних електромереж. Відкрив захід директор з питань правової роботи Руслан Кравець. У своєму вступному слові він окреслив завдання семінару-практикуму. Зокрема запропонував присутнім розглянути низку питань, які необхідно вирішити протягом 2019 року і що належать до організації правової роботи та поліпшення претензійно-позовної роботи в структурних підрозділах Товариства із врахуванням змін у процесуальному законодавстві України. Особливо закцентував увагу на моментах, що пов’язані зі змінами, які вже відбулися в ПАТ «Вінницяобленерго» внаслідок переходу на роботу в умовах нового ринку електричної енергії.
У ході обговорення питань учасники семінару заслухали також директора комерційного Товариства Ірину Агеєву та начальника відділу правового забезпечення Товариства Сергія Мельничука.

Поділитись: