Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Сезон оздоровлення дітей розпочато_0

Сезон оздоровлення дітей розпочато

09 червня 2017

З першим місяцем літа  настав і сезон оздоровлення дітей енергетиків. Як  у попередні роки їм запропоновано відвідати літні табори, що діють на теренах нашої області. Перша  зміна стартувала на початку червня, - повідомив голова профкому ППО  ПАТ «Вінницяобленерго» Олександр Вдовиченко.

- Цьогоріч діти наших працівників мають змогу цікаво, змістовно та із великою користю для здоров’я  відпочити у таких таборах, як «Колос», що на вулиці  Нагірній у Вінниці, «Ім. Ю. Рябчинської»  у смт. Стрижавка Вінницького району, «Маяк» у Селищі Тиврівського району, «Казкова долина» у с. Сосни Літинського району, санаторій «Сокілець» у Немирівському районі, санаторій «Подільський Артек» у с.Заозерне Тульчинського району. Перша зміна, у тому числі і з дітьми наших енергетиків, там вже відпочиває. В усіх цих таборах та  санаторіях створено гарні умови для малечі: п’ятиразове  харчування, медичний догляд,різноманітні ігри,екскурсії тощо. З дітьми працюють вихователі, які мають великий професійний досвід і вміння організувати незабутній відпочинок. До того ж, свіже повітря, ласкаве сонце, чиста вода та культурно-спортивні розваги на берегах водоймів рідної Вінниччини  підуть хлопчикам і дівчаткам лише на користь, - розповів Олександр Вдовиченко.  

Також, за словами голови профкомуППО, цьогорічні умови  дитячого літнього відпочинку значно вигідніші. Йдеться про оплату за путівку.

- Якщо торік профком оплачував 50% вартості путівки до дитячого табору чи санаторію, то цьогоріч - 65%. Для батьківських гаманців, вважаю, це суттєва допомога. Крім того, не забуваймо про  базу відпочинку «Енергетик» у Степашках  Гайсинського району, де також  можна відпочити нашим працівникам разом зі своїми  дітьми, - додав очільник профспілчан нашого Товариства.  

 

Поділитись: