Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Шановні захисники України! Дорогі колеги, вінничани!_0

Шановні захисники України! Дорогі колеги, вінничани!

13 жовтня 2015

Від імені енергетиків ПАТ «Вінницяобленерго» щиро вітаю з державним святом - Днем захисника України!

Вперше ми вшановуємо наших захисників 14 жовтня, саме в день великого свята Покрови Пресвятої Богородиці. Вона є духовною заступницею Українського козацтва, яке в усі часи  стояло на захисті рідного краю і дало нам яскраві приклади мужності, самовідданості, патріотизму.  Це Іван Сірко, Іван Богун, Богдан Хмельницький, Петро Дорошенко, Северин Наливайко та  інші славетні козаки і гетьмани, подвиги яких увіковічені в народних творах. Сучасні  воїни-захисники - їх славні нащадки. Своїми героїчними вчинками, перемогами, справжніми чоловічими справами вони повсякчас доводять, що «козацькому роду нема переводу», «де козак – там і слава».

І тепер, коли на нашій землі, на сході, йде війна, коли гинуть люди, коли матері чекають своїх синів і  моляться за дітей,  за мир в Україні, в цей же час на захисті нашої незалежності стоять ВОНИ – ВОЇНИ, ЗАХИСНИКИ, КОЗАКИ.

Велика вам шана, повага і вдячність  за героїзм, самовідданість, мужність у боротьбі за незалежну Україну!  Низький уклін, вічна паm'ять та слава полеглим героям!

Вітаю всіх зі святом! Бажаю нашим захисникам повернутися додому з перемогою живими і неушкодженими!

Нехай Покров Пресвятої Богородиці  збереже вас і нашу країну!

З повагою генеральний директор ПАТ «Вінницяобленерго»   Андрій Поліщук.

Поділитись: