Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Ще один смартфон від обленерго отримала жителька Крижополя. _0

Ще один смартфон від обленерго отримала жителька Крижополя.

04 вересня 2020

«Не вірила до останнього, аж поки насправді не прийшов ваш представник і вручив мені смартфон з відзнакою. Ото було здивування та радості водночас! Адже в наш час таких подарунків просто так ніхто не робить. А тут – на тобі, така несподіванка і тільки за те, що вчасно передаю покази лічильника. Точніше, дочка надсилала з Вайбера. Вже і мене навчила. Це зручно. Дуже дякую за такий подарунок! Мої колеги за мене також пораділи. А новим телефоном вже із задоволенням користуюся».
Це уривок телефонної розмови прес-групи АТ «Вінницяобленерго» з учасницею 2-го туру конкурсу «Найсумлінніший споживач-2020» Світланою Максімовою з Крижополя. Днями директор Крижопільських ЕМ Олександр Дерен особисто зустрічався з жінкою та передав їй розіграний у конкурсі смартфон. Його володарка майже 30 років працює медсестрою у Крижопільському районному медичному центрі первинної медико-санітарної допомоги. Жінка зізналася, що подібних приємних сюрпризів, з подарунком у додачу, в неї ще не було. Побажаємо Світлані Максімовій та усім іншим побутовим споживачам міцного здоров’я та віри у «щасливі випадки» життя.
Нагадаємо, що конкурс обленерго «Найсумлінніший споживач-2020» триває. Наприкінці вересня розігруватиметься наступна пара сучасних ґаджетів, а у фіналі – планшет. Тож, шановні, частіше заходьте до нас за посиланням.
Дякуємо, що Ви з нами!

Поділитись: