Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Ще раз про онлайн-сервіс «Персональний кабінет»_0

Ще раз про онлайн-сервіс «Персональний кабінет»

23 березня 2017

ПАТ «Вінницяобленерго» спільно з ПАТ «Вінницягаз» продовжують популяризацію зручного сервісу з онлайн оплати електроенергії та газу, спожитих мешканцями міста та області.
На початку березня представники обох компаній мали нагоду розказати про даний сервіс енергетикам Замостянських та Вінницьких електромереж. Сьогодні в актовій залі управління ПАТ «Вінницягаз» під час зустрічі з працівниками газової компанії начальник відділу по роботі з побутовими споживачами електроенергії Ірина Іванова та начальник виробничо-технічного відділу енергозбуту ПАТ «Вінницяобленерго» Сергій Матвієнко розказали і продемонстрували газовикам Персональний кабінет обленерго. Розповіли про переваги та зручності для користувачів сервісу на прикладі, зареєструвавши в Персональному кабінеті спеціаліста по зв'язках з громадськістю ПАТ «Вінницягаз» Оксану Поліщук. У зустрічі також взяла участь - начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Вінницягаз» Алла Гнатюк.
Додамо: на сайтах обох компаній є зручні банери-посилання на онлайн-кабінети ПАТ «Вінницягаз» і ПАТ «Вінницяобленерго». Реєструйтесь, користуйтесь і сплачуйте платежі через онлайн-сервіс. Це зручно, якісно і надійно, крім того, заощаджує ваш час.

Поділитись: