Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Смартфон від обленерго вже у споживачки з Літина._0

Смартфон від обленерго вже у споживачки з Літина.

28 квітня 2021

Комерційний директор АТ «Вінницяобленерго» відвідав жительку м. Літин Євгенію Мельник та вручив їй смартфон. Це приз від конкурсу «Сучасний споживач-2021», у першому турі якого Євгенія Іванівна стала переможницею серед тих споживачів, хто вперше передав покази лічильника через VIBER з фотофіксацією.

- Покази лічильника за спожиту електроенергію я передаю щомісяця у чітко зазначені дні, але, переважно, через контролерів. А от останній раз це зробила моя дочка Лариса, і як сказала, більш зручним способом - через якийсь там вайбер. Ще й фото нашого лічильника туди вклала. От і все. Про сам конкурс ми обидві навіть не чули. Просто зробили те, що робимо завжди наприкінці місяця - передали покази. Тому уявіть собі, наскільки несподіваним для мене був телефонний дзвінок від Олексія Вікторовича Тарараки, який повідомив і про конкурс, і про приз. Ніколи б і не подумала, що таке можливо! Тому не повірила спочатку. Подумала, що хтось невдало жартує. Але, коли вже зрозуміла, що то реально і правда, стало дуже приємно. А потім ще й сам директор комерційний обленерго приїхав до мене, як обіцяв, та персонально вручив смартфон. Дякую дуже йому та всьому колективу енергетиків! Хай будуть усі здорові, а підприємство успішним! Ви не уявляєте, наскільки це приємно! В такий нелегкий час і така дивина, та більше – величезна радість для усієї моєї родини! Особливо для моєї шестирічної онучки Карини, яка тепер усім знайомим розказує про бабусю-переможницю, - поділилася емоціями наша споживачка. Також додала, що тепер завдяки новенькому смартфону навчиться самостійно передавати покази лічильника через сучасні онлайн-бот канали (VIBER і TELEGRAM) та уважно стежитеме за перебігом новин від АТ «Вінницяобленерго» і, зокрема, від його конкурсу.

Залишається нагадати, що конкурс «Сучасний споживач-2021» триває. Попереду ще 2 розіграша призів з фіналом та шанс на отримання наступних 4 смартфонів і планшета.

Поділитись: