Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Сьогодні - День місцевого самоврядування_0

Сьогодні - День місцевого самоврядування

07 грудня 2017

З цієї нагоди помічники депутата обласної ради Андрія Поліщука, а саме директор учбового центру ПАТ «Вінницяобленерго» Олександр Бірюков, заступник директора технічного з перспективного розвитку Товариства Олег Казьмірук та директор СО «Мурованокуриловецькі ЕМ» Анатолій Пушкар відвідали громаду Мурованокуриловецького району.

Зустріч із її самоврядним активом відбулась у місцевому будинку культури. Безпосередньо участь в ній взяли голова районної держадміністрації Сергій Ладан, голова районної ради Сергій Кушнір, селищний та сільські голови, депутати районної, селищної та сільських рад. На початку урочистостей Олександр Бірюков виступив із словами вітання від генерального директора ПАТ «Вінницяобленерго» та депутата обласної ради Андрія Поліщука.

- Шановні друзі! Андрій Леонідович просив передати вам щире вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування та побажати всім міцного здоров’я, добра, благополуччя, миру, злагоди, терпіння і наснаги у розбудові успішної громади. Також він просив переказати вам, що його робота, як депутата обласної ради, була і буде спрямована на допомогу своїм виборцям. Від себе особисто додам, що сьогоднішнє свято об’єднує не лише тих людей, хто працює в органах місцевої влади і депутатів, а усіх громадян, виборців, котрі як ніхто вболівають за проблеми, дбають про розквіт своїх сіл, селищ, міст. У Мурованокуриловецькому районі місцеве самоврядування - це потужна народна сила. Нехай надалі зростає її професійність та досвід в інтересах громади і задля громади, - сказав Олександр Бірюков та разом з Олегом Казьміруком передав пам’ятний подарунок від Андрія Поліщука.

Присутні подякували гостям, а також депутату Андрію Поліщуку за таку увагу до громади та активну співпрацю з нею. Після виступів інших учасників зібрання відбулось нагородження найкращих самоврядців почесними відзнаками з нагоди свята. Громада села Конищів на чолі із сільським головою Анатолієм Смілянцем вирішила відзначити і Андрія Поліщука грамотою-подякою та запашним короваєм від виборців. Як було сказано сільським головою - за численні добрі справи, направлені на допомогу селянам та на розвиток громади.

Зі святом, шановні самоврядці!

Поділитись: