Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Сьогодні - День народження нашого Товариства_0

Сьогодні - День народження нашого Товариства

09 серпня 2020

Шановні колеги, ветерани праці, друзі!

140 років тому розпочалося зародження енергетичної галузі Вінниччини. Протягом століття відбувалася активна електрифікація нашої області. А чверть сторіччя тому, 9 серпня 1995 року, наша компанія, згідно наказу міненерго України, отримала статус акціонерного товариства.

25 років поспіль працюємо для того, щоб кожна оселя на Вінниччині була зі світлом. Майже 5 тисяч працівників нашого Товариства, у 12 структурних підрозділах, забезпечують надійне постачання електроенергії для споживачів. При цьому наш дружній колектив  щоденно долає труднощі на тлі складної економічної ситуації, реформування галузі, тарифної нестабільності. До того ж,  утримуємо в робочому стані зношене енергогосподарство, 80% якого потребують модернізації. Всупереч перешкодам, забезпечення електроенергією не припиняється і ми робимо все можливе задля стабільної роботи енергетичного сектора Вінниччини.

Впевнений, нам вдасться подолати труднощі. Вірю у силу колективу Товариства! Попереду – процес вдосконалення та ще більш якісні результати праці. Досвід та фахові вміння персоналу – це головний стратегічний ресурс компанії.

Щиро дякую кожному працівникові Товариства за щоденну працю і професіоналізм!

Як генеральний директор, роблю все для того, аби  компанія і надалі стабільно діяла і вдосконалювалась, у тому числі в напрямку покращення умов праці, підвищення зарплат, соціальної захищеності персоналу.

Бажаю кожному співробітнику подальших трудових успіхів, міцного здоров’я, миру та достатку, а підприємству - стабільності та процвітання. Нехай наша спільна робота і надалі буде плідною, в колективі панує атмосфера взаєморозуміння, поваги і підтримки.

А нашим споживачам та клієнтам, від імені всього колективу - щира подяка за те, що були і залишаєтесь з нами!

З Днем народження, «Вінницяобленерго»!

Генеральний директор АТ «Вінницяобленерго»   Андрій Поліщук

 

Поділитись: