Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Спортивна новина._0

Спортивна новина.

31 травня 2021
Днями у Ніжині Чернігівської області відбувся товариський турнір з міні-футболу серед керівного складу українських енергетичних компаній. Участь у ньому взяли і працівники нашого Товариства, повернувшись із змагань з почесним призовим третім місцем. Загалом в турнірі змагалося чотири команди, а саме АТ «Чернігівобленерго», АТ «Сумиобленерго», АТ «Полтаваобленерго» і АТ «Вінницяобленерго». У складі вінницької команди енергетиків були 10 гравців, а саме директор технічний Віктор Степанець, директор комерційний Олексій Тарарака (капітан команди), заступник директора комерційного Вадим Яненко, директор Вінницьких міських ЕМ Олександр Плотиця, заступник директора з розподілу електричної енергії Вінницьких центральних ЕМ Іван Дученко, заступник директора з розподілу електричної енергії Могилів-Подільських ЕМ Олег Сваток, начальник відділу по роботі з інвестиційною програмою Товариства Анатолій Ткаченко, начальник відділу правового забезпечення Товариства Сергій Мельничук, начальник цеху з ремонту електротехнічного устаткування Товариства Павло Трохимчук, начальник відділу формування корисного відпуску Товариства Володимир Котик.
Переможцями турніру стала команда полтавських енергетиків, друге місце - у чернігівчан, третє, як вже згадували, у вінничан. Організаторами турніру виступили керівництво та профспілковий комітет АТ «Чернігівобленерго».
- Щиро дякуємо організаторам за можливість взяти участь у цьому турнірі, за можливість відчути силу футболу, його енергію, яка, насправді, допомагає і у роботі, і у житті. Адже робота енергетиків дуже напружена і рідко знаходиться вільний час на заняття спортом і, зокрема, улюбленим футболом. Змагання у Ніжині виявилися не тільки захоплюючою спортивною грою, а ще й гарною зустріччю з колегами-однодумцями. Ми вкотре переконалися, що футбол – то велика сила, яка об’єднує людей, згуртовує колективи, не дозволяє зупинятися на досягнутому і спрямовує до нових перемог, - поділився власними враженнями від турніру директор комерційний АТ «Вінницяобленерго» Олексій Тарарака.
 
Поділитись: