Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Світла і вічна пам'ять колезі..._0

Світла і вічна пам'ять колезі...

08 квітня 2021
Сьогодні, 8 квітня, передчасна смерть забрала у вічність нашого колегу - уповноважену особу з питань відповідності Товариства Володимира Анатолійовича ФЕДОРЕНКА.
Колектив АТ «Вінницяобленерго» в глибокій жалобі з приводу непоправної втрати.
Високопрофесійний фахівець своєї справи, прекрасна людина, чудовий батько, дідусь, брат, дядько, товариш – саме таким навічно залишиться у пам’яті Володимир Анатолійович.
Народився він 1 січня 1950 року в м. Львові в сім’ї службовців. У 1963 році разом із сім’єю переїхав до м. Вінниця. У 1974 році закінчив Вінницький політехнічний інститут за спеціальністю «Електропостачання промислових підприємств, міст і с/г» і отримав фах інженера-електрика. Одразу розпочав свою трудову діяльність і саме в нашому обленерго, якому присвятив майже усе своє життя. Працював на різних посадах: інженером-інспектором енергозбуту ВЕО «Вінницяенерго», старшим інспектором-керівником групи енергоінспекції, начальником відділу енергоінспекції Вінницького східного підприємства електричних мереж, уповноваженою особою з питань відповідності АТ «Вінницяобленерго».
Володимир Анатолійович добре зарекомендував себе і під час роботи в інспекції Держенергонагляду у Вінницькій області, де обіймав посади заступника начальника та начальника цього відомства (2002р.-2014 р.).
Із великою скорботою висловлюємо щире співчуття рідним, близьким, друзям Володимира Анатолійовича та всім, хто знав цю доброзичливу і гарну людину.
Світла і вічна пам’ять…
Поділитись: