Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Технічні підрозділи підсумували роботу за 9 місяців поточного року_0

Технічні підрозділи підсумували роботу за 9 місяців поточного року

18 жовтня 2019

В управлінні АТ «Вінницяобленерго» відбулась нарада за участі керівництва Товариства та директорів, головних інженерів, начальників дільниць районних електричних мереж. Провів її директор технічний АТ «Вінницяобленерго» Віктор Степанець. Темою зібрання було підведення підсумків роботи технічних підрозділів Товариства за 9 місяців поточного року. Детальний її аналіз прозвучав вже на початку наради у виступі Віктора Степанця. Він, зокрема, зазначив, що керуючись наказами по компанії, які регламентують усі роботи в електромережах, як розподільчих, так і високовольтних, зі своїми безпосередніми завданнями в зазначений період персонал технічних підрозділів справився.

- Щодо програми технічних ремонтів, то ми виконали план на 79%. Загалом усі дії технічних підрозділів протягом дев’яти місяців були направлені на покращення надійності роботи електромереж, - сказав керівник.

Наголошуючи на тому, що технічний розвиток енергогосподарства є одним із стратегічно важливих напрямів діяльності Товариства, Віктор Степанець окреслив перед присутніми нові завдання, які закладені в планах останніх трьох місяців 2019 року. Вони стосуються, насамперед, поточних ремонтів та відновлення електромереж на високому технічному рівні, реконструкції діючих підстанцій та мереж, ремонту та модернізації діючого обладнання, впровадження нових технологій в обслуговуванні обладнання, розчистки трас тощо.

Значну частину наради присвятили питанням покращення умов праці та безпеці праці технічного персоналу. Заслухали, зокрема, директора з охорони праці Володимира Віштака.

Підсумовуючи роботу технічних підрозділів Товариства за 9 місяців поточного року, Віктор Степанець наголосив, що питання надійності, технічної справності електромереж, а також безпеки праці були й залишаться найголовнішими і надалі перебуватимуть під особливим контролем керівництва АТ «Вінницяобленерго».

Поділитись: