Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» ініціює відключення КП «Вінницяоблводоканал»_0

ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» ініціює відключення КП «Вінницяоблводоканал»

03 жовтня 2019

Таку інформацію оприлюднило сьогодні енергопостачальне підприємство ТОВ "ЕНЕРА ВІННИЦЯ". У ній йдеться про те, що  вже у найближчі дні, а саме 4 жовтня 2019 року,  КП «Вінницяоблводоканал» може позбутися електроживлення, оскільки, за словами керівника ТОВ "ЕНЕРА ВІННИЦЯ" Олександра Близнюка, "облводоканал не виконав жодних домовленостей, які були досягнуті під час неодноразових зустрічей, зокрема, засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за участю міського голови Вінниці Сергія Моргунова, сесій міської та обласної рад". 

- Станом на 2 жовтня борг КП «Вінницяоблводоканал» перед постачальною енергетичною компанією ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» становить 6 млн. 50 тис. грн. І це не враховуючи поточних платежів за вересень цього року, які облводоканал також не зробив. А це ще близько 8-ми мільйонів гривень. Від 19 вересня і, зокрема, засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, сесій міської та обласної рад, де вирішувались питання по боргам облводоканалу і досягалися певні домовленості щодо хоча б часткової сплати боргу, до цього часу жодних платежів від облводоканалу до нас не надходило. Тому ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» ініціює відключення КП «Вінницяоблводоканал» від електропостачання у зв’язку з невиконанням раніше проголошених домовленостей. Це може статися вже 4 жовтня цього року, - йдеться у  повідомленні ТОВ "ЕНЕРА ВІННИЦЯ". 
Також у повідомленні директором  ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» Олександром Близнюком зазначено, що він вже попередив про це керівництво КП «Вінницяоблводоканал», безпосередньо його очільника Олександра Чернятинського, з яким мав розмову і з якої пересвідчився, що "облводоканал найближчим часом не має змоги оплатити попередні та поточні борги ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ», оскільки має подібні фінансові зобов’язання ще й перед КП «Вінницяоблтеплокомуненерго» та АТ «Вінницяобленерго»". Крім того Олександр Близнюк звернувся і до розподільчої енергокомпанії АТ "Вінницяобленерго" з тим, аби згідно чинного законодавства компанія відреагувала на це і, відповідно, вже 4 жовтня поточного року припинила енергоживлення об'єктів водопостачання та водовідведення  КП "Вінницяоблводоканал ". 

Джерело інформації: https://www.facebook.com/%D0%A2%D0%9E%D0%92-%D0%95%D0%9D%D0%95%D0%A0%D0%90-%D0%92%D0%86%D0%9D%D0%9D%D0%98%D0%A6%D0%AF-310650812951400/?tn-str=k*F

Поділитись: