Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 У День Покрови славимо воїнів - захисників_0

У День Покрови славимо воїнів - захисників

13 жовтня 2016

Дорогі колеги! Особливо ті, кому довелося стояти на варті захисту своєї Вітчизни, хто служив чи служить у лавах Збройних сил України та Національної Гвардії!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня захисника Украйни, Дня українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці!

Невипадково все так збіглося в один день, адже Покрова була храмовим святом ще в пору Запорізької Січі, коли козаки вважали Божу Матір своєю небесною покровителькою. Тому дуже символічно, що саме 14 жовтня, у День Покрови Пресвятої Богородиці ми вшановуємо і славимо сучасних воїнів - захисників, які гідно продовжують традиції старшого покоління та сумлінно несуть службу на вірність своїй країні, своєму народові. Ми є свідками того, як нині вони демонструють зразки мужності, стійкості духу та витримки на передовій у зоні АТО, вдень і вночі відстоюючи незалежність та суверенітет нашої держави.

Тож від імені п’ятитисячного колективу енергетиків Вінниччини хочеться усім побажати миру, спокою, міцного здоров’я, безмежного щастя на рідній землі у колі друзів та рідних. Нехай і надалі під заступництвом Пресвятої Покровительки Богородиці збуваються задуми, реалізуються плани, здійснюються бажання.

Всім злагоди і добра під мирним небом рідної Вінниччини та України!

З повагою, генеральний директор ПАТ «Вінницяобленерго» Андрій Поліщук

Поділитись: