Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 У фінансовій дирекції новий керівник_0

У фінансовій дирекції новий керівник

27 січня 2015

Сьогодні, 27 січня 2015 року, генеральний директор ПАТ “Вінницяобленерго” Андрій Поліщук представив колективу Товариства нового фінансового директора  Людмилу Кисленко.

Під час свого представлення  Людмила Миколаївна коротко ознайомила колектив управління зі своєю біографією.

-  Народилася і зростала у Сумській області, потім навчалась у Харкові, закінчивши Харківський електротехнічний технікум, за спеціальністю "Програмування для швидкодіючих математичних машин". Далі було навчання у Запорізькому  індустріальному інституті, де у 1993 році отримала кваліфікацію інженера-економіста.  Щодо трудової діяльності, працювала економістом на Запорізькому трансформаторному заводі,  старшим економістом ТОВ "Запорізький завод кольорових сплавів", 10 років економістом, згодом начальником відділу економіки, праці та ціноутворення, а також заступником начальника фінансово-економічного управління в ПАТ "Запоріжгаз".  Останнє місце роботи - ПАТ „Київоблгаз”, начальник фінансово-економічного управління,   в.о. заступника голови правління з ФЕП. Одружена, маю сина, – розповіла Людмила Кисленко.

Натомість Андрій Поліщук сказав, що колектив Товариства злагоджений, професійний, на теренах енергетичної галузі - один з кращих і побажав новому фінансовому директору успішної роботи.

Поділитись: