Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 У Крижополі відбулась нарада директорів Товариства_0

У Крижополі відбулась нарада директорів Товариства

21 липня 2015

Відкрите засідання дирекції ПАТ «Вінницяобленерго» відбулось 17 червня  у структурній одиниці «Крижопільські ЕМ» під головуванням генерального директора Андрія Поліщука.

Учасників дирекції привітала представник Крижопільської райдержадміністрації  начальник управління економічного розвитку Галина Магуран. Вона коротко розповіла про сьогодення Крижопільського  району, його економічний потенціал, залучення інвестицій.

На засіданні за участі директорів за напрямками діяльності, директорів структурних одиниць, головного бухгалтера, фахівців Товариства були розглянуті питання виробничого характеру, підведені  підсумки й окреслені головні завдання на наступний період.

Зокрема, виконання Інвестиційної програми 2015 року, формування  Інвестиційної програми на 2016 рік,  підготовка до осінньо-зимового періоду, підведення підсумків енергозбутової роботи за І півріччя 2015 року, про стан охорони праці в І півріччі 2015 року.

Поділитись: