Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 У "Прозорих офісах" запрацювали оператори обленерго_0

У "Прозорих офісах" запрацювали оператори обленерго

28 травня 2019

У трьох «Прозорих офісах» обласного центру, а саме «Вишенька» (проспект Космонавтів, 30), «Старе місто» (вулиця Брацлавська, 85) та «Замостя» (вулиця Замостянська, 7) віднині працюють оператори АТ «Вінницяобленерго». Віддалені від основного місця діяльності три робочих місця створено за сприяння Вінницької міської ради з метою покращення якості надання послуг споживачам. Про це повідомив директор комерційний АТ «Вінницяобленерго» Олексій Тарарака.

- Через зміни, що відбулися на початку року, зокрема перехід компанії на нові умови роботи енергоринку, появу постачальної компанії ТОВ «Енера Вінниця», виникла низка проблемних моментів, у тому числі збій роботи автоматизованої системи. Це дещо позначилося і на роботі зі споживачами електроенергії, а саме - показники лічильників у багатьох споживачів міста Вінниці і області виявились некоректними. Аби провести акти звірок людям доводилося вистоювати величезні черги у приміщеннях ТОВ «Енера Вінниця» та АТ «Вінницяобленерго». З метою недопущення подібних неприємностей у майбутньому керівництво АТ «Вінницяобленерго» спільно з керівництвом ТОВ «Енера Вінниця» розробило низку спільних заходів, які спрямували на покращення якості надання послуг споживачам. Одним з таких кроків є створення нових робочих місць у «Прозорих офісах» Вінниці. Три оператора АТ «Вінницяобленерго» вже працюють там. Відтепер вінничани можуть до них звертатися за консультаціями з питань показів електролічильників; обмеження, припинення та відновлення електропостачання; укладання договорів з розподілу електричної енергії. Крім того, ті споживачі, у яких виникла заборгованість перед обленерго чи «Енера Вінниця» також можуть тут швидко, в більш зручних умовах провести акт звірки та одразу заповнити бланк-заяву на повернення заборгованості. Щодо районів області, то, зокрема, споживачі Вінницького району можуть звертатися за консультаціями до операторів АТ «Вінницяобленерго» у «Прозорому офісі» «Замостя» (вулиця Замостянська, 7), а споживачі решти районів - до місцевих районних електромереж, - повідомив Олексій Тарарака.

Також директор комерційний Товариства зазначив, що робота над вдосконаленням надання послуг споживачам на цьому не припиняється. З його слів, планується створити робочі місця для представників розподільчої компанії АТ «Вінницяобленерго» ще й у Центрах обслуговування споживачів управлінських компаній (колишніх ЖЕКах м. Вінниці).

Додамо, у трьох «Прозорих офісах» Вінниці працює і персонал ТОВ «Енера Вінниця». До операторів цієї компанії можна звертатися з наступними питаннями:
- відкриття або закриття пільг;
- друк рахунків за спожиту електричну енергію побутовими споживачами;
- отримання показів лічильників електричної енергії та надання їх в АТ «Вінницяобленерго»;
- надання довідок про відсутність заборгованості за спожиту електричну енергію;
- консультація споживачів щодо порядку розрахунків за спожиту електричну енергію;
- консультація споживачів щодо укладення договору на постачання електричної енергії;
- роз’яснення споживачам щодо нарахування за спожиту електричну енергію;
- перевірка зарахованих коштів на особові рахунки споживачів електричної енергії.

 
Поділитись: