Головна / Новини / У їдальні Товариства - страви від Павла з наукою від Ектора

Медіа-центр

У їдальні Товариства - страви від Павла з наукою від Ектора

Щодня в обідню перерву, окрім вихідних, у їдальні управління ПАТ “Вінницяобленерго” вишиковується черга з працівників нашого Товариства. Усі поспішають смачненько попоїсти, бо знають, що страви тут, як кажуть, з пилу-жару - свіжі та смачні.

- Я тут вже не перший рік обідаю. Завжди беру якийсь супчик чи борщ, не відмовляюсь від гарніру із салатом, полюбляю і десерт. Особливо раджу спробувати сирний суп. З'їли і ніби побували у Франції! А які тут пиріжки, таких ніде більше у Вінниці і не знайдете. Особливо з горохом, повидлом. Дуже смачні і млинці, ніби від мами. Головне, що все свіже, ароматне. Видно, що персонал їдальні та шеф-кухар на своєму місці і несуть марку закладу громадського харчування достойно. До речі, так було не завжди, але тепер я і мої колеги з приємністю дивуємося імпровізаціям в меню і стараємося за цим навіть слідкувати, - висловила своє задоволення обслуговуванням юрист товариства Юлія Шимотюк.

Та мало хто з наших працівників знає, що завідувачем виробництва їдальні працює учень відомого у світі канадійського шеф-кухаря колумбійського походження, а також судді популярного телевізійного проекту “Майстер Шеф Україна” Ектора Хіменеса Браво вінничанин Павло Погорелюк. Свого часу він закінчив 35 школу, потім навчався у кооперативному коледжі, навіть встиг попрацювати економістом і бухгалтером. Але зрозумівши, що кухарство - поклик душі - подався до столиці і потрапив до Кулінарної Академії Ектора.

- Спочатку прочитав про це в Інтернеті. Подав заявку, а потім зібрав валізи і поїхав. Там зустрів таких, як я зі всієї України і не тільки з України. Це було супернавчання, отримав колосальний досвід! Окрім Ектора, з яким спілкувалися переважно із перекладачем, кухарському мистецтву нас навчали ще й інші відомі професіонали, як італієць Вінченцо Барба та українець з феноменальним досвідом роботи в найкращих отелях Києва - Inter Continental та Radisson Богдан Михайлов. Знаєте, я - щаслива людина, оскільки дуже люблю свою справу. І якщо хтось із моїх двох синів захоче смачно готувати для людей - буду тільки радий, як нині радіє моя мама Олена Петрівна. Вона, між іншим, працює у нашій їдальні, - розповів Павло Погорелюк.

Також показав фото, де він з Ектором Хіменесом Браво. Обидва радіють успіху Павла після вдало зданих іспитів, пройденої практики і по праву заслуженого Сертифікату.

Тож шановні колеги, коли наступного разу завітаєте до їдальні Товариства, пригадайте, хто готує для вас смачненько. І пам'ятайте, думка про те, що приготувати котлети, гуляш, запіканку та будь що (!) у їдальні по-домашньому неможливо - не вірна. У нашій їдальні - це абсолютно реально! Страви, які вам тут запропонують, спочатку здивують око, далі заполонять ароматом і, врешті, підкорять смаком! А ще у їдальні “Над Бугом” реально проводити не тільки обідні перерви, а й святкові дні.

Енергетика Онлайн
Особистий кабінет АТ "Вінницяобленерго"
Передати покази лічильника
Способи передачі показів
Реєстр постачальників електроенергії
Кол-центр
ПАТ "Вінницягаз"
IНФОРМАЦIЙНО- КОНСУЛЬТАЦIЙНИЙ ЦЕНТР
Телефон довіри
Як отримати субсидію?
УЧБОВИЙ ЦЕНТР
Структурні одиниці
Музей
Інтегрована система менеджменту
Охорона праці
Реформа енергоринку
Доступ до публічної інформації
ПРИЄДНАННЯ ДО ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕРЕЖ
Договір про стандартне приєднання
ДОГОВІР ПРО НЕСТАНДАРТНЕ ПРИЄДНАННЯ