Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Увага! Погіршення погодних умов 1 рівня небезпечності._0

Увага! Погіршення погодних умов 1 рівня небезпечності.

11 лютого 2021
За прогнозом гідрометеорологів впродовж поточної доби 11 лютого по Вінницькій області та у м. Вінниця очікується погіршення погодних умов з мокрим снігом, налипанням мокрого снігу, поривами вітру до 15-20 м/с. На дорогах утримається ожеледиця (1 рівень небезпечності, жовтий). В останній день робочого тижня, 12 лютого, очікується значний сніг, хуртовини, снігові замети, пориви вітру 15-20 м/с та ожеледиця. Приріст снігу до 10-15 см. Крім того з 12 по 14 лютого передбачається значне зниження температури, вночі до 16° морозу, вдень 7-13° морозу.
Закликаємо усіх бути пильними і досить обережними під час перебування на вулицях міст і сіл області, оскільки через погіршення погодних умов та крижаний дощ чи мокрий сніг існує ймовірність утворення на лініях електропередач заледеніння, що може призвести до обривів дротів та руйнування опор. Аби запобігти нещасним випадкам від враження електричним струмом дотримуйтесь простих правил безпеки:
- не наближайтеся до обірваних проводів повітряних ліній, це може бути смертельно-небезпечно;
- будьте особливо уважні на вулиці, біля будинків під час сильного вітру, снігу, коли найчастіше можливе пошкодження проводів електромереж;
- попереджуйте інших і роз'яснюйте дітям про небезпеку ураження електричним струмом при їх наближенні до обірваних чи обвислих проводів.
Якщо Ви помітили повалені стовпи, обрив чи провисання проводів повітряних ліній електропередач, виконуйте такі заходи безпеки:
- не торкайтеся до проводів;
- не підходьте до них ближче, ніж 8 метрів;
- негайно повідомте про обрив за тел. Кол центру Вінницяобленерго - 0 (800) 217-217, 65-95-95;
-охороняйте небезпечне місце з обривом проводу до приїзду електромонтерів.
Будь ласка, будьте максимально обережні! Дотримуйтесь простих правил безпеки, не ризикуйте власним здоров’ям і життям!
Поділитись: