Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Відбулась конференція трудового колективу енергетиків_0

Відбулась конференція трудового колективу енергетиків

15 листопада 2018

Сьогодні відбулась конференція трудового колективу ПАТ «Вінницяобленерго» за участю генерального директора Андрія Поліщука, керівного складу управління та структурних  одиниць Товариства. Головною темою зібрання було: звіт за поточний, 2018 рік,  про виконання виробничих планів, завдань та зобов’язань дирекції, прийнятих в Колективному договорі ПАТ «Вінницяобленерго»  на  2016-2018 роки, обговорення та прийняття  проекту Колективного договору підприємства на наступні 2019- 2021 роки. 

Головуючим на конференції був  директор з персоналу Товариства Віталій Хребтій.  Після обрання робочої президії, він надав слово для доповіді  очільнику енергетиків Вінниччини Андрію Поліщуку. Генеральний директор  прозвітував  про виконання Колективного договору між дирекцією та профспілковою організацією Товариства в процесі виробничо-господарської діяльності  за 9 місяців поточного 2018 року. Далі щодо  цього питання заслухали інформацію від  голови профспілкового комітету Товариства Олександра Вдовиченка. Начальник відділу мотивації та оплати праці Товариства Сергій Побігай  ознайомив присутніх з позиціями Проекту Колективного договору ПАТ  «Вінницяобленерго» на 2019-2021 роки.  
Після обговорення Проекту  більшістю голосів проголосували  за його прийняття.

Поділитись: