Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Відбулась нарада з технічних питань_0

Відбулась нарада з технічних питань

24 листопада 2016

В актовій залі Товариства під головуванням директора технічного ПАТ «Вінницяобленерго» Володимира Лапи відбулась нарада за участі заступників директора, головних інженерів структурних підрозділів, начальників і працівників служб та відділів  технічного напрямку діяльності.

Присутні розглянули низку важливих питань з виробничої діяльності. Зокрема  йшлося про розчистку трас повітряних ліній 0,4-110 кВ та план-графік виконання цих робіт у наступному, 2017 році. Так, відповідно річного звіту, з яким ознайомила  начальник виробничо-технічної служби Товариства Тетяна Панасюченко,  нашим підприємством експлуатується 42 тис. км ПЛ всіх класів напруг, з них по лісових масивах, паркових зонах та зелених насадженнях проходить 19,7 тис.км ліній. 

- У 2017 році заплановано розчистити 4,7 тис.км, що становить 11,5% від загальної протяжності та 23,9% від лісових масивів. Дані цифри показують, що Товариство в цілому виконує вимоги Міністерства щодо п'ятирічного терміну розчистки трас приблизно 20%  від лісових зон. Як правило, план-графік погоджується з Держенергонаглядом та Міністерством енергетики та вугільної промисловості України, - інформувала   Тетяна Панасюченко.

Щодо порядку визначення рейтингу структурних підрозділів, а саме районних електромереж ПАТ «Вінницяобленерго», то з цього питання проінформував учасників зібрання начальник відділу мотивації та оплати праці Товариства Сергій Побігай.

Обговорили також питання річного звіту по електричних мережах 0,4-110 кВ. Зазвичай його складали традиційно, а саме на підставі звітів районних електромереж та технічних підрозділів. Нині в ПАТ «Вінницяобленерго» діє програмний комплекс SAP ERP. У ньому фіксуються всі господарчі процеси, що відбуваються на підприємстві. Складовою частиною комплексу є модуль технічного обслуговування та ремонту обладнання (ТОРО). Він фіксує дані про всі об'єкти електричних мереж Товариства, інформацію щодо технічних параметрів мереж та обладнання, а також виконання на них ремонтних робіт, технічного обслуговування тощо. Фахівцями технічних підрозділів і структурних одиниць постійно проводиться робота з підтримання поточного стану внесеної в модуль ТОРО інформації. Протягом 2016 року періодично проводилась звірка даних, що містяться в модулі ТОРО з даними, внесеними в Річний звіт Товариства. При цьому враховувались  зміни в мережах, які відбулись протягом року, та аналіз виявлених розбіжностей. Надалі, наголосили учасники наради, планується повністю перейти на автоматизоване формування звіту програмними методами з бази ТОРО.

Крім того, розглянули та опрацювали основні вимоги Постанови НКРЕКП №1946 від 07.11.2016 р. «Про затвердження Змін до Методики розрахунку плати за приєднання електроустановок до електричних мереж». Заступник начальника відділу перспективного розвитку Товариства Сергій Грогуль детально довів до технічних керівників структурних одиниць, які саме зміни відбулись в  процедурі надання послуг замовникам із приєднання до електричних мереж. При цьому наголосив на необхідності безумовного дотримання вимог чинних законодавчих актів з даних питань.

       

Поділитись: