Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Відбулось розширене засідання дирекції Товариства_0

Відбулось розширене засідання дирекції Товариства

18 лютого 2020

«Якість та ефективність праці мають бути кращими»,- наголосив генеральний директор АТ «Вінницяобленерго» Андрій Поліщук під час розширеного засідання дирекції Товариства за участі керівництва управління та його структурних одиниць. Конкретику вказав по кожному напрямку діяльності, заслухавши перед цим звітні доповіді директора технічного Віктора Степанця, директора комерційного Олексія Тарараки, директора фінансового Людмили Кисленко, директора сервісного центру Олега Казьмірука, заступника директора із забезпечення діяльності Віталія Мазура, директора Учбового центру Олександра Бірюкова та очільників районних електромереж.
- Вже не раз ми аналізували нашу спільну роботу за минулий рік та поточний період. Все задля того, аби у подальшому не допустити недопрацювань і помилок. Працюючи в доволі жорстких умовах нового ринку електроенергії, що передбачає перехід на стимулююче тарифоутворення, неефективність роботи недопустима ні за яких умов. Тому від кожного вимагаю чіткої організації праці, плану заходів, які намічені Планом розвитку системи розподілу Товариства на 2020 рік, а також якісного і ефективного виконання запланованого за усіма напрямками діяльності. Особливо акцентую увагу на виконанні завдань з технологічних втрат електроенергії (ТВЕ), виявленні крадіжок електроенергії з активним залученням до того районних рейдових бригад, контролерів та застосуванням методу фотофіксації показів на приладах обліку електроенергії. Особисто контролюватиму роботу кожної структурної одиниці за цими напрямками і зобов’язую щомісячно звітувати про виконання,- зокрема зауважив Андрій Поліщук, звертаючись до учасників наради.
Після усіх виступів та змістовного їх обговорення учасники зібрання прийшли до спільних рішень та занесли їх до Протоколу засідання дирекції АТ «Вінницяобленерго».

Поділитись: