Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Відбулось розширене засідання дирекції АТ «Вінницяобленерго». _0

Відбулось розширене засідання дирекції АТ «Вінницяобленерго».

03 вересня 2021
Участь у ньому взяли керівники Товариства, усіх його виробничих підрозділів та районних структурних одиниць. Генеральний директор Андрій Поліщук почав засідання з приємних моментів, а саме с оголошення нових кадрових призначень і з нагородження переможців інноваційного конкурсу на кращу пропозицію по зниженню ТВЕ (технічних втрат електроенергії) серед структурних одиниць. Далі учасники засідання змістовно обговорити нагальні виробничі питання. Серед ключових - підведення підсумків роботи усіх діючих підрозділів за 7 місяців поточного року. Про виконану роботу прозвітували керівники за напрямками діяльності, зокрема, директор технічний Віктор Степанець, директор комерційний Олексій Тарарака, директорка фінансова Людмила Кисленко, директор із з забезпечення діяльності Сергій Даниленко, директор сервісного центру Олег Казьмірук, директор з правової діяльності Руслан Кравець, директор з капітального будівництва та інвестицій Григорій Желєзнов, директорка з персоналу Раїса Козаченко, директор з IT Юрій Томашевський та інші. Вагому частину засідання присвятили обговоренню роботи в нових умовах ринку електроенергії, зокрема, аналізу виконання заходів щодо зниження ТВЕ, показників SAIDI, SAIFI, аварійності в електромережах, роботі зі споживачами. Після усіх виступів та їх обговорення учасники зібрання прийшли до спільних рішень і занесли їх до Протоколу розширеного засідання дирекції АТ «Вінницяобленерго».
- Проведене нами розширене засідання дирекції Товариства – це виробнича необхідність. Такі зустрічі об’єднують колектив і звичайно дозволяють обговорити чимало нагальних питань, досягти спільних продуктивних рішень, намітити перспективні та ефективні шляхи щодо реалізації запланованого. Все задля того, аби робота і компанії в цілому, і кожного її підрозділу ставала ефективнішою, а результати - більш якісними. На жаль, маємо чимало нарікань від споживачів електроенергії, не зважаючи на те, що показники надійності наших мереж найвищі в Україні. Однак ми прагнемо досконалості. Вже серйозно працюємо над тим. Далі закликаю ще активніше і краще працювати, бо маємо досягти істинного європейського рівня з якості та надійності розподілу електроенергії. Для модернізованого оновлення всіх мереж Вінниччини вже маємо 16 млрд. грн. Це наше з вами найголовніше завдання. Вірю, що віднині та у подальші 13 років ми обов’язково з ним успішно справимося згідно намічених планів,- наголосив колегам наприкінці розширеного засідання дирекції очільник обленерго Андрій Поліщук.
Поділитись: