Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Відбулось розширене засідання профкому Товариства_0

Відбулось розширене засідання профкому Товариства

11 березня 2016

П'ять ключових питань розглянули лідери та члени цехових  профспілкових організацій  під час розширеного засідання профкому

 ППО ПАТ “Вінницяобленерго”. Воно  відбулося 11 березня у актовій залі управління. Обговорили, зокрема, теми 11-ої  Спартакіади серед трудових колективів Товариства,  проведення якої планується у березні-травні поточного року, і 12-ої Галузевої Спартакіади “Укрелектропрофспілки”. Цю інформацію до учасників зібрання донесли директор з персоналу Віталій Хребтій та  заступник голови профкому Раїса Козаченко. За їхніми словами, головам  цехових профспілкових організацій доручено  забезпечити належну підготовку команд до участі у майбутніх спортивних змаганнях.

Також з пропозиції голови профкому Олександра Вдовиченка обсудили питання про стан охорони праці та заслухали з цього приводу  директора з ОП Володимира Віштака.

Не обійшли увагою і тему виконання інструкції з діловодства “Укрелектропрофспілки”, яка затверджена Президією ЦК УЕП від 09. 02.2016 року за № П -19. Наприкінці  засідання заслухали ще  інформацію головного бухгалтера профкому Наталії Саніної про фінансування профспілкових заходів у поточному році.

Поділитись: